top of page
Red Snappers

 e-DELAVNICA:
Naturopatsko načrtovanje jedilnika  za poletje

Nauči se izbrati pravo hrano za zdravo, energije polno poletje na naturopatski način

Ta online delavnica bo odlična zate če:

 • Si želiš začeti jesti zdravo, po naturopatskih načelih, podpreti svoje srce čez poletje in se tako okrepiti za celo leto

 • Ti ni dovolj, da ti nekdo servira jedilnik, samo da potem ugotoviš, da ti določena stvar na njem ne odgovarja, ti pa še vedno nimaš pojma s čim jo zamenjati

 • imaš dovolj jedilnikov, ki vključujejo samo nekaj različnih jedi?

 • Želiš spoznati zakonitosti, kako si pripraviti jedilnik, po katerih boš lahko jedla celo leto?

 • Želiš podporo pri sestavljanju jedilnika, ki bo najbojši zate in za tvoje potrebe.

 • Želiš ohraniti zdravje na dolgi rok?

 • Se zavedaš, da je prav hrana tista, ki najbolj pripomore tako k ohranjanju zdravja?

 • Se želiš naučiti, kako pravilno kombinirati jedi, da boš postala in ostala vitalna in polna energije?

Heart Shaped Waffles

Ker se bomo skoncentrirali na srce in zmanjševanje vročine v telesu, bo ta delavnica še toliko bolj pisana tebi na kožo, če:

 • Si ena tistih, ki poletja ne maramo preveč.

 • Težko prenašaš vročino.

 • Se ti marsikatera težava, ki jo imaš z zdravjem, poslabša ravno v poletnem času 

 • Se prekomerno potiš

 • bi rada izgubila kakšen kilogram

 • Imaš morda težave z visokim pritiskom, holesterolom…

Tudi če teh težav nimaš, boš na delavnici izvedela veliko o kombiniranju hrane tudi za druge tipe ljudi.

Če si se našla v zgornjih vrsticah, imam zate dobro novico.

Z delavnico boš dobila, ne samo primere jedilnikov, ampak se boš tudi naučila kombinirati hrano tako, da boš svoje telo podprla na naturopatski način.

Ker prihaja čas poletja, se bomo na delavnici skoncentrirali na srce, ki je poleti najbolj na udaru in ga moramo najbolj podpreti. Dobila pa boš precej informacij, ki jih boš lahko uporabila tudi v drugih letnih časih in za podporo ostalim organom.
 

AMPAK NAJPREJ....

..naj ti povem, kako sem se odločila, da pripravim to delavnico. 


Sama sem vedno dala veliko na zdravo prehrano, zanimalo me je vse o prehrani, kaj lahko in kaj ne. V teoriji sem vedela veliko, a sem pogosto zašla. Želela sem si veliko sladkarij, posebej po kosilu ali zvečer. Čeprav sem vedno imela kakšno kilo preveč, se s tem nisem preveč obremenjevala. Pregrešila sem se večkrat, čeprav se vedela, da mi nekaj škoduje. A življenje je teklo dalje...


...Dokler ni več. Dobesedno iz nič sem dobila artritične bolečine, ki so se selile po telesu. V času, ko je bilo najbolj hudo, nisem mogla sama prav ničesar. Živela sem v hudih bolečinah. Počutila sem se kot breme svoji družini in u bistvu samo čakala, da bo mož imel dovolj žene, ki pri 24ih letih ne more skrbeti niti zase in šel iskat bolj zelene pašnike. Še zdaj sem mu neskončno hvaležna, da je tisto obdobje potrpel z mano.


Vedela sem, da bom nekaj morala narediti. Drugače ni več šlo. Potrebovala sem sistem prehrane, ki mi ne bo povzročal vnetja, s katerim bom počasi zmanjšala te bolečine in si povrnila zdravje.


Počasi sem začela spreminjati svojo rutino, skozi serijo izobraževanj sem se naučila, kako oblikovati svoj jedilnik, da mi ni povzročal težav. Naučila sem se, kako pravilno kombinirati hrano, da ne bom prispevala k vnetjem v telesu in počasi sem bila ponovno brez bolečin. 


To moje znanje bi rada predala tebi, da ti ne bo treba skozi enak proces poskusov in napak, skozi katerega sem šla jaz. Da boš lahko samozavestno izbirala prave odločitve za zdravo prehrano, da pri tebi do težav z zdravjem sploh ne bi prišlo.

Če si torej tudi ti želiš naučiti pravilnega kombiniranja prehrane na naturopatski način, ter preko prehrane podpreti organe in priti do zdravja, te vabim na:

  e-DELAVNICO:
Naturopatsko načrtovanje jedilnika  za poletje

KAJ NA DELAVNICI LAHKO PRIČAKUJEŠ?

 • Delavnica se bo začela 21.5., ko bodo na voljo prvi materiali.

 • Že v prvem tednu boš spoznala enostavne trike, s katerimi lahko takoj močno izboljšaš svoj jedilnik in prispevaš k svojemu zdravju

 • Natančno boš spoznala na kakšne načine lahko naturopatsko krepiš srce

 • Dobila boš tedenski jedilnik, naučila pa se boš pripraviti svoj jedilnik tudi za naslednje poletne mesece

 • Spoznala boš osnove naturopatske prehrane, preko katerih si boš lahko pomagala tudi v drugih letnih časih

 • Podporo v zasebni FB skupini za vsa možna vprašanja 

 • Ideje za pravilno pripravo hrane, ki ti bodo pomagali do boljšega zdravja in izgube morebitnih odvečnih kilogramov.

 • Naučila se boš izbirati pravo hrano ob pravem času in načrtovati jedilnik, ki se ga boš lahko držala

 • Motivacijo za spremembo in zdrav odnos do hrane

Delavnica bo potekala v 4ih tematskih sklopih:

1.SKLOP – KAJ LAHKO TAKOJ SPREMENIM ZA BOLJŠE POČUTJE
V tem sklopu bomo pregledali, kaj trenutno jeste in kako lahko izboljšate svojo prehrano s pomočjo majhnih trikov, ki pa naredijo veliko razliko. Pokazala bom nekaj znakov na očeh, iz katerih boš lahko sama ugotovila, kaj ti povzroča največje težave. Predelale bomo tudi, kako se lotiti spremembe prehrane, da to ne bo samo dieta, ampak se bomo teh sprememb lahko držale. Lotile se bomo tudi vaše motivacije – zakaj si želite sprememb in kako bo to vplivalo na vaše življenje.

2. SKLOP – PREHRANA ZA POLETJE
V tem tednu boste izvedeli, kako v naturopatiji gledamo na srce. Izvedeli boste tudi, kakšne težave lahko pričakujemo, ko je srce energetsko šibko, ter na kakšen način ga lahko energetsko krepimo, s prehrano in drugimi ukrepi. Natančno boste tudi spoznali, katero hrano in hranila je priporočljivo izbirati poleti, da bo telo najbolj podprto in zdravo tudi v drugih letnih časih.

3. SKLOP – LASTNOSTI HRANE IN KOMBINIRANJE ZA ZDRAVJE
Ker pa telo ni samo srce, ampak še mnogo več, se bomo v tem tednu posvetili kombiniranju prehrane in živil glede na lastnosti hrane. Katera hrana hladi, katera greje, katera hrana suši in katera krepi… S tem boš znala kombinirati pravo hrano tudi v drugih letnih časih in glede na težave, ki jih imaš.

4. SKLOP – NAČRTOVANJE JEDILNIKA, KI SE GA BOMO LAHKO DRŽALI
Kako rešiti različne zagate, ki jih imamo lahko glede priprave hrane. Kako pripraviti hrano, da jo bomo lahko odnesli na delo? Kako pripraviti hrano, da bo hitro in enostavno, saj nimam vsak dan časa za kuhanje? Vse to bomo predelali v tem tednu. 
Poleg tega se bomo spet posvetili našemu odnosu do hrane, da nam ne bo predstavljal stresa ampak se bomo pomirili s hrano.

Cena e-DELAVNICE:

Naturopatsko načrtovanje jedilnika  za poletje je 102 EUR.

Delavnica se začne 21.5. ob 20ih, ko bodo na voljo prvi materiali. Do 21.5 je delavnica na voljo s 35% popustom za samo 66,30 EUR

Ob prijavi na delavnico pridobiš tudi naslednje ugodnosti:

Hot Food

Nova, posodobljena knjižica receptov, polna enostavnih in zanimivih idej za hitro pripravo jedi, ki bodo energetsko okrepile vaše srce.

Small Stones

15% popust na mineralogram s katerim lahko preveriš točno katerih mineralov ti primanjkuje in tako prilagodiš svojo prehrano.

Studying at Home

Dodatno predavanje, ki ti bo pomagalo pri motivaciji za spremembe in pri pravilnem odnosu do hrane. 

Predavala bo Sandra Vrhovnik, praktik transakcijske analize iz Zavoda Veritas.

KAKO BO DELAVNICA POTEKALA?

 • Delavnica bo potekala preko spleta. Prične se 21.5. ob 20ih.

 • Vsebuje 8 on-line predavanj v skupni dolžini cca 6 ur.

 •  Pri vsakem predavanju boste prejeli materiale, ki spadajo zraven, za določena predavanja pa tudi delovne zvezke in naloge, ki vam bodo pomagale doseči cilj predavanja – to je: naučiti se pravilno kombinirati hrano po naturopatskih načelih in za zdravje.

 • Dostop do gradiva je trajen. Kadarkoli boš potrebovala, si lahko ponovno ogledaš videe ali pisno gradivo.

 • Ob prijavi boš dobila dostop do FB skupine, kjer boš lahko postavila različna vprašanja glede jedilnika ali kombiniranja hrane, tako boš lahko bolj samozavestno spremenila svoj življenjski stil.

 • Ves čas delavnice sem na voljo za vprašanja.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj potrebujem za udeležbo na delavnici?
Potrebuješ dostop do interneta, zelo ti pomaga, če imaš svoj FaceBook račun, saj bo delavnica potekala preko FB skupine. Uporabljaš lahko namizni računalnik, pametni telefon ali tablico. Najpomembneje pa je: rabiš voljo za učenje in voljo za spremembe.


Koliko časa mi bo delavnica vzela? 
Na voljo je 8 videoposnetkov, dolgih malo manj kot 1 uro. Poleg tega boš za optimalno znanje dobila še nekaj dodatnih nalog, ki jih lahko narediš samostojno, ko imaš čas. Te ti bodo vzele še največ 2 dodatni uri na teden. 

Če se boš začela prehranjevati po pravilih, o katerih govorim na tej delavnici, ti zagotavljam, da boš pridobila več energije, se boš bolje počutila in imela boš občutek, da imaš časa celo več kot prej.


Koliko časa mi bo vzela priprava hrane po teh smernicah?
Delavnica je zastavljena tako, da vključuje enostavno in hitro pripravljeno hrano, prav tako vsebuje “predpripravo hrane” oz. food prep, s katerim dodatno skrajšamo čas, potreben za kuhanje. 


Bom ob delavnici prejela tudi recepte?
Da, v ceno delavnice je vključen poseben bonus – e- knjižica receptov za enostavno pripravo jedi, ki bodo podprle vaše srce.


Kaj pa če z delavnico ne bom zadovoljna?
V primeru, da z delavnico ne boš zadovoljna, da nisi dobila dovolj informacij, ki jih lahko uporabiš, ti denar za delavnico brez težav in nepotrebnega kompliciranja vrnem. Preprosto mi napiši sporočilo na moj e-mail.

Do kdaj se lahko prijavim na delavnico?

Na delavnico se lahko prijaviš tudi kasneje. Prijave sprejemam vse do 21.5. V tem času boš lahko še vprašal vprašanja vezana na jedilnik poleti. Vsi materiali pa ti bodo na voljo za nedoločen čas.


Če imaš še kakšno vprašanje oz. te zanima ali je ta delavnica primerna tudi zate in za tvoje specifike, potem mi piši.

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Če delavnico predelaš, pa ugotoviš, da nisi dobila tistega, kar si želela, mi pošlji slike izpolnjenih delovnih zvezkov in vrnem ti 100% plačanega denarja.

KAJ TE TOREJ ČAKA NA DELAVNICI?

 • 8 predavanj z neomejenim dostopom

 • Skripte za predavanja in delovni zvezki za samostojno delo

 • Praktične vaje za izboljšanje jedilnika

 • e-knjižica z recepti za podpiranje srca

 • dostop do ekskluzivne FB skupine preko katere boš v družbi pozitivnih ljudi, ki gredo skozi enak proces

 • možnost podpore in razrešitve vprašanj čez celotno trajanje tečaja.

Cena e-DELAVNICE:

Naturopatsko načrtovanje jedilnika  za poletje je 102 EUR.

Do 21.5 je delavnica na voljo s 35% popustom za samo 66,30 EUR

Ker se želim posvetiti vsakemu udeležencu delavnice in vsakemu dati priložnost, da od nje odnese kar največ, je število udeležencev omejeno.

Če imaš še kakšno vprašanje glede delavnice, pa mi lahko kontaktiraš.

bottom of page