top of page

Mineralogram

Svojim strankam pomagam s pomočjo mineralograma. Enostavne analize las, ki nam pokaže pomanjkanja ali presežek mineralov in mikroelementov, ter možne presežke težkih kovin. S pravo interpretacijo pa vidimo tudi naturopatska neravnovesja.

Več o mineralogramu si lahko preberete tukaj.

Mineralogram za zdravje las

Poseben mineralogram, razvit za ugotavljanje težav z lasmi. Za ta mineralogram se lahko odločite, če imate lomljive, krhke lase, ali če so vam začeli izpadati, pa ne najdete vzroka. Poleg mineralov se s tem mineralogramom preveri še določene hormone, aminokisline, ki so pomembne za zdrave lase.

Preberite si več o tem na tej strani.

Schusslerjeve tkivne soli

Na podlagi znakov na obrazu svetujem pri uporabi Schusslerjevih tkivnih soli. Te soli omogočajo pravilno delovanje vsem celicam v telesu, njihovo pomanjkanje pa se zelo dobro izrazi tudi na podlagi znakov na obrazu. 

Več o Schusslerjevih tkivnih soleh si lahko preberete tule. 

Izdelava personaliziranega prehranskega načrta in prehransko svetovanje

Nudim tudi izdelavo prehranskega načrta s svetovanjem samo zate, glede na tvoje potrebe in tvoje dosedanje navade in druge obveznosti. Prehranski načrt in svetovanje sta narejena za od 1 do 4 tedne, vključno z nakupovalnim seznamom in načrtom kuhanja za vsak dan posebej, da bo držanje načrta čim lažje.

Testiranje za prehranske intolerance

Ponujam tudi možnost testiranja na prehranske intolerance iz vzorca las. Tu sicer ne gre za alergije, pač pa intolerance, ki ne vključujejo reakcije imunskega sistema. Več o tem si lahko preberete na blogu.

Delavnice in publikacije

Izvajam tudi spletne delavnice o prehranjevanju. Trenutno je še vedno aktualna delavnica "MALI JEDEC" oz. kako razširimo nabor hrane tudi otrokom, ki neradi poskušajo nove stvari. 

Na voljo je tudi e-knjižica z recepti, ki vas bo hladila čez vroče poletne dni.

Veliko brezplačnih publikacij pa lahko dobiš, če se prijaviš na novičke (spodaj).

Bachove cvetne esence

Mešam individualizirane mešanice bachovih cvetnih esenc, ki jih je razvil dr. Edward Bach. Pomagajo nam predelovati različna čustvena stanja, saj nam velikokrat prav čustvovanja šibijo določene organe. Več o Bachovih cvetnih esencah si lahko preberete na blogu - Bachove cvetne esence in anksioznost; Bachove cvetne esence za motnje pozornosti, Bachove cvetne esence za vse letne čase.

Svetlobna terapija

Svetlobna terapija s pomočjo hiperpolarizirane svetlobe za celjenje ran in lajšanje bolečin. Medicinski pripomoček, katerega učinkovitost je bila dokazana v različnih kliničnih študijah. Možnost tudi uporabe barvne svetlobne terapije.

Nutritionist

Storitve

bottom of page