top of page

Tinktura gobe Ganoderma Lucidum GOBA, 50 ml

00023
€36,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

prehransko dopolnilo (50ml)

Gobe vrste svetlikava pološčenka – Ganoderma lucidum, katere uporabljamo v naših izdelkih, gojimo v čistem podeželskem okolju, v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave. Naš lasten razvoj in tehnologija gojenja zagotavljata visoko kakovost in sledljivost preko celotnega proizvodnega postopka, to je od gojenja kulture predelave – sušenja, mletja in ekstrakcij, vse do končnega proizvoda. S tem zagotavljamo, da izdelki ne vsebujejo škodljivih mikrobov, pesticidov ali težkih kovin, katere gobe tako rade koncentrirajo iz narave ter vežejo nase.

Čisto in mirno naravno okolje, bližina neokrnjene narave ter čist in svež zrak, tako gobam, ki tam rastejo, kot tudi nam, ki jih gojimo, omogočajo veliko pristnejši stik z naravo, visoko kakovost izdelkov ter to, da jih z veseljem in ljubeznijo pridelujemo za Vas. Pri gojenju uporabljamo izključno naravne seve gobe Ganoderma lucidum z največjo dokazano učinkovitostjo.

Na tak način gojene gobe telesu zagotavljajo tisto, kar najbolj potrebuje. Z uporabo tovrstnih izdelkov si pomagamo povrniti ravnotežje in blagostanje. Tako kot pri ostalih naših izdelki, so proizvodnjo izdelkov iz gobe Ganoderma lucidum sprva narekovale potrebe in zdravne težave naših strank, katere so nam pomagale pri izbiri pravega načina gojenja, najprimernejše oblike uporabljenega materiala ter najbolj priročnem pakiranju.

Kakovost izdelkov iz gobe Ganoderma ludicum je redno preverjana s strani neodvisnih laboratorijev v Sloveniji ter ZDA, bila pa je pogosto predmet raziskav in razvoja v sodelovanju z domačimi in tujimi raziskovalnimi inštitucijami. Ravno kakovost naših izdelkov, učinkovitost in dejstvo, da so ekološkega izvora in proizvedeni v EU, nam omogoča, da jih v obliki surovin uporabljajo najrazličnejša farmacevtska podjetja v njihovih lastnih blagovnih znamkah prehranskih dopolnil.

Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki združuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave pološčenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi – beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta močno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z množico najrazličnejših blagodejnih učinkov.

Tinktura vsebuje vodni in etanolni ekstrakt gobe (trosnjakov) ter podgobja svetlikave pološčenke (Ganoderma lucidum) iz ekološke pridelave, ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je pridelana brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. Priporočamo jo ljudem, ki zaradi vsakodnevnega tempa nimajo priložnosti kuhati čaja ter tistim, ki slabše prebavljajo glivne vlaknine, saj jih tinktura ne vsebuje.

Sestavine
voda, alkohol (20%), ekstrakt Ganoderma lucidum*

*iz ekološke pridelave;

Priporočen dnevni vnos in uporaba
15 – 30 kapljic enkrat do trikrat dnevno zmešanih v 2dl vode, čaja ali soka, najbolje pol ure po jedi. Pretresite pred uporabo.

Pakiranje
50ml

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izdeluje:

MycoMedica d.o.o.
Podkoren 72
4280 Kranjska Gora

Shranite ta izdelek za kasneje
bottom of page